TP3001 -50/300°C Термометър за храни и течности, TP3001 -50/300°C
Арт.№: ТЕРМОМЕТЪР СОНДА TP3001
Принтирай
1 от 1
Поставените снимки са с илюстративен характер. В действителност продуктът може да се отличава външно, като това не променя функционалността и характеристиките на изделието.
ППЦ:
лв.
лв.
10.50
лв.
Валидност на промоцията
до
В наличност
Добави в любими
Твоите любими продукти Информация
Термометър TP3001 Термометър сонда TP3001, -50/300°C
Готварски термометър за храни и течности TP3001, -50°С до +300°С, с памет
Термометър за храни и течности TP3001, тип молив, от -50°С до +300°С. Намира широко приложение в хранително-вкусовата промишленост, бита и ежедневието.
Приложение
Готварски термометър или термометър тип писалка намира широко приложение в хранително-вкусовата промишленост, за измерване температурата на храни и течности с цел спазване на технологичните процеси. Кухненският термометърът се използва често и в бита - за контрол на температурата на детски храни и млека. Незаменим помощник е и в кухнята при проверка на оптималната температура на течности и субстанции за ястия и десерти, както и за проверка на температурата във вътрешността на месо за постигане на различни степени на изпеченост.
Дигитален контактен готварски термометър
тип устройство - готварски термометър тип писалка;
вид - пластмасов корпус с метална пръчка;
показание на температурата - °С \ °F;
форма на корпуса - цилиндър с дисплей;
размери на корпуса - ф20 x 80 mm;
вид на дисплея - LED, с показание за температура;
диапазон на измерване - от -50 °C до +300 °C (-58 °F ? +572 °F);
точност - показание до 0.1°С\°F;
дължина на металната пръчка - 146 mm;
захранване - 1 батерия x 1.5V AG13/LR44 (включена в комплекта);
цвят корпуса - черен.
Допълнителна информация
самоизключване при неупотреба след 15 min;
индикатор за разредена батерия;
запазване на последно измерена стойност.
Готварски термометър за храни и течности TP3001, -50°С до +300°С, с памет
Термометър за храни и течности TP3001, тип молив, от -50°С до +300°С. Намира широко приложение в хранително-вкусовата промишленост, бита и ежедневието.
Приложение
Готварски термометър или термометър тип писалка намира широко приложение в хранително-вкусовата промишленост, за измерване температурата на храни и течности с цел спазване на технологичните процеси. Кухненският термометърът се използва често и в бита - за контрол на температурата на детски храни и млека. Незаменим помощник е и в кухнята при проверка на оптималната температура на течности и субстанции за ястия и десерти, както и за проверка на температурата във вътрешността на месо за постигане на различни степени на изпеченост.
Дигитален контактен готварски термометър
тип устройство - готварски термометър тип писалка;
вид - пластмасов корпус с метална пръчка;
показание на температурата - °С \ °F;
форма на корпуса - цилиндър с дисплей;
размери на корпуса - ф20 x 80 mm;
вид на дисплея - LED, с показание за температура;
диапазон на измерване - от -50 °C до +300 °C (-58 °F ? +572 °F);
точност - показание до 0.1°С\°F;
дължина на металната пръчка - 146 mm;
захранване - 1 батерия x 1.5V AG13/LR44 (включена в комплекта);
цвят корпуса - черен.
Допълнителна информация
самоизключване при неупотреба след 15 min;
индикатор за разредена батерия;
запазване на последно измерена стойност.