Термометър Готварски термометър за храни и течности TP101, -50°С до +300°С, с памет
Арт.№: ТЕРМОМЕТЪР СОНДА KATH103SS
Принтирай
1 от 1
Поставените снимки са с илюстративен характер. В действителност продуктът може да се отличава външно, като това не променя функционалността и характеристиките на изделието.
ППЦ:
лв.
лв.
22.30
лв.
Валидност на промоцията
до
Налично
Добави в любими
Твоите любими продукти Информация
Термометър Готварски термометър за храни и течности KATH103SS, от 0°C до 200°C
Дигитален термометър за храни KATH103SS, тип вилица, от 0°С до +200°С. Намира широко приложение в хранително-вкусовата промишленост, професионалното и домашното готварство.
Tермометърът тип молив намира широко приложение в хранително-вкусовата промишленост, за измерване температурата на месо с цел спазване на технологичните процеси. Кухненският термометър от неръждаема стомана се използва често като контролно средство, когато се приготвят храни на барбекю, тиган или фурна. Незаменим помощник за проверка на температурата във вътрешността на храни и течности за постигане на различни степени на приготвяне.
Допълнителна информация за KATH103SS
тип устройство - термометър за храни и течности;
материал на сондата - неръждаема стомана;
показание на температурата - °С / °F;
вид на дисплея - LED, с показание за температура;
захранване - батерия LR44 (включена в комплекта).
Характеристики
Технически параметри на Готварски термометър за храни и течности, KATH103SS, от 0°C до 200°C
Версия:
температура на субстанция
Обхват термометър:
0~200 [°C]
Визуализация на данните:
дисплей
Точност:
±1°C
Вид термометър:
дигитален с шиш
Модел:
KATH103SS
Габаритни размери:
25x295 [mm]
Материал на корпуса:
метал/пластмаса
Тип измервателен уред:
термометър
Дигитален термометър за храни KATH103SS, тип вилица, от 0°С до +200°С. Намира широко приложение в хранително-вкусовата промишленост, професионалното и домашното готварство.
Tермометърът тип молив намира широко приложение в хранително-вкусовата промишленост, за измерване температурата на месо с цел спазване на технологичните процеси. Кухненският термометър от неръждаема стомана се използва често като контролно средство, когато се приготвят храни на барбекю, тиган или фурна. Незаменим помощник за проверка на температурата във вътрешността на храни и течности за постигане на различни степени на приготвяне.
Допълнителна информация за KATH103SS
тип устройство - термометър за храни и течности;
материал на сондата - неръждаема стомана;
показание на температурата - °С / °F;
вид на дисплея - LED, с показание за температура;
захранване - батерия LR44 (включена в комплекта).
Характеристики
Технически параметри на Готварски термометър за храни и течности, KATH103SS, от 0°C до 200°C
Версия:
температура на субстанция
Обхват термометър:
0~200 [°C]
Визуализация на данните:
дисплей
Точност:
±1°C
Вид термометър:
дигитален с шиш
Модел:
KATH103SS
Габаритни размери:
25x295 [mm]
Материал на корпуса:
метал/пластмаса
Тип измервателен уред:
термометър